Aan de slag

1. Meld je aan

Wil jij de prestaties over je gehele klantportfolio verbeteren, je klanten een verbeterde ervaring bieden door altijd met ze in contact te staan en alles digitaliseren zodat je klaar bent voor de toekomst? Meld je dan nu aan. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden, kosten en voordelen door te spreken.

Meld je nu aan

2. Installatie

Met onze digitale handleiding (in de app) is de installatie erg eenvoudig. De EnTune Gateway moet geïnstalleerd worden in de meterkast of bij de warmtepomp, en vervolgens via wifi of LAN gekoppeld worden aan de energiesystemen van de klant. Vanaf het moment dat alles verbonden is kan de klant de rest van het systeem zelf configureren.

3. 24/7 verbonden

Na installatie begint EnTune met het verzamelen van data en leert het alles over de energiesystemen van de klant, thermische karakteristieken van het huis en de dynamiek van het huishouden. Al deze informatie wordt door EnTune gemanaged en beheerd, en gevisualiseerd in een dashboard. Zo hou je als installateur eenvoudig het overzicht, zonder zelf bezig te zijn met databeheer, AVG-technische zaken, etc.

Klantdata is bij ons in goede handen

Wacht niet langer en neem contact op