EnTune voor installateurs

Een alles-in-één service abonnement voor jouw klant

Financiële voordelen

Creëer extra inkomsten voor jouw bedrijf. Bied je klanten een maandelijks all-in service abonnement, om ze te helpen de maximale waarde uit hun energiesystemen te halen. Denk aan proactief onderhoud, ondersteuning in geval van storingen en optimalisatie van hun EnTune installatie en onderliggende systemen zoals de warmtepomp, zonnepanelen, etc.

Monitor je installaties en klanten

Installateurs-dashboard

EnTune levert een installateurs dashboard en toont hierin in één overzicht de status van de aangesloten EnTune installaties en onderliggende systemen. In één oogopslag weet je wie van jouw klanten potentiële problemen kent en zoom je in op de details. Dit stelt jou als installateur in staat om servicebezoeken efficiënt voor te bereiden, vooraf de juiste vervangende onderdelen te bestellen en proactief contact op te nemen met je klant.

EnTune monitort en bewaakt de voortgang van de gestelde duurzaamheidsdoelstellingen van jouw bedrijf, en toont de daadwerkelijke besparingen op energiekosten en CO₂-uitstoot over alle aangesloten huishoudens. Dit alles vanuit een overzichtelijk dashboard.

Betere en efficiëntere service

Ondersteuning op afstand

Verzorg een optimale service-ervaring voor jouw klanten door snelle en efficiënte ondersteuning op afstand. EnTune waarschuwt je in geval van problemen en stelt je in staat om deze op afstand op te lossen. Dit doe je door de HMI (Human-Machine Interface) instellingen aan te passen, of door het systeem tijdelijk in een safe-modus te zetten.

Win-win

Zowel jij als je klanten profiteren

tbd

Costs / pricing

tbd

Benieuwd naar hoe het werkt?